VAD GÖR VI......

NU KÖR VI.....


MIDSOMMAR!
Det har varit så undebart dom här senaste dagarna! Jag åkte in till Norrtälje och var hemma hos ellen. Jag och matilda kom dit och hälsade på några tjejer som redan var där och fixade med midsommar stången. Den blev grymt bra tjejer!
Till slut när alla hade kommit så började vi med sill lunchen, fy vad man blev mätt!
Efter det så hade ellen, sofie och Lollo hittat på att vi skulle ha fem-kamp! Vi gjorde många olika lekar! kommer bilder på det här nedan.

Sen blev det glass med jorgubbar, mums mums! Sen vid 8 tiden så började vi grilla, jag och jossan var dom som sköte maten (A) ;) Innan vi käkade så dansade vi och ********** så var det något mer som inte kommer nämnas! hah
Efter maten så snackade vi och hade grymt kul! Vid 23.00 så fikade vi med kladdkaka och morotskaka, grymt gott, men var så mätt så orkade inte äta så mycket! Vid 01.00 så spelade vi kub!
Tack tjejer för en grymt underbar dag! Det har varit jätte roligt! Vi måste självklart göra om det! puss på er!

























Try sleeping with a broken heart..

Idag har jag jobbat och det har gått riktigt bra, det var många kunder idag! men jag klara mig (A)
Ville hellre stanna hemma och sola idag istället för att vara inne och jobba -.- Men om man vill ha pengar så måste man ju tjäna lite "cash"" :D


Svar på fråga.....

hur gör du när du tar dina bilder? är det någon annan som fotar?
Svar: Nej, det är ingen annan som tar bilder på mig :), jag tar dom med min vanliga samsung kamera (7,2 megapixel) som man ställer på självutlösning. Det är med hjälp utav självutlösaren jag kan ta bilder på mig själv (A) Hoppas du har fått svar på din fråga :D


This song is really good and beautiful.....



OUT OF THIS CLUB...

Dagens outfit - Många bilder!







Cute...

Idag har jag varit ute och sprungit på morgonen sen så har jag åkt in till Norrtälje och gått runt och fixat några små ärenden. Sen träffade jag mamma och vi åkte till monica (Mammas kompis). Där träffade vi på deras söta hund "Agda", Valpen var otroligt söööööööt! Här kommer bilder! puss på hunden.






THIS IS IT

Nu blir det film, med michael jackson, This is it.


This is for you....

I love you 2day,
I love you 2morrow
Put it together,
And i love you 4ever.
<3



DANCE WITH ME...

Idag har man legat ute i solen hela dagen! har varit otroligt skönt, sen så var det tänkt att man skulle träffa några kompisar med det blev tydligen inte av, så jag kommer sitta hemma idag med familjen och bara ta det lugnt! puss



Seven months away

Om ungefär 7 månader så kommer jag och min familj åka till thailand i tre veckor, vi åker den 11 december och kommer hem den 3 januari! Kommer bli så himla skönt att komma bort en stund!




Finns fler bilder på det hotellet vi ska bo på....
http://www.phuket.com/centralkaron/photos.htm 



I MADE IT

God morgon!
Vad har hänt med vädret undrar jag! Det är ju sommar och då ska det inte vara sånt här skit väder, det finns liksom inget att göra såna här dagar. Men min pappa har satt mig på jobb idag, så jag har väl något att göra i två timmar! Jag kommer måla husknutarna idag, det kommer inte ta så himla lång tid, sen ska jag nog kolla lite på bröllopet idag, men det är nog bara vad alla gäster ska ha på sig och vad victora har för klänning.
Min dag kommer nog inte ha så många aktiviteter, men får se vad som händer senare idag :D



Come and get some......

Idag så åkte jag, matilda och malin in till sthlm för att shoppa lite och gå på bio! Filmen var väldigt bra och är värd att se för dom som gillar dans och även alla andra.

Alltid efter man har sett en dans film så känner man sig taggad/ motiverad (eller jag känner alltid så) xD Man har ju verkligen lust med att börja dansa mer och utveckla sig mer och mer (A)







Dagens outfit!

Idag har man solat hela dagen och nu väntar jag på min älskling!



New clothes....





Streetdance 3D

Carly och hennes crew har just avancerat till finalen i Storbritanniens största streetdance-tävling när deras ledare Jay plötsligt lämnar gruppen. De står utan lokal att repetera i när Carly stöter på Helena, rektor för en balettskola. Helena tycker henneselever saknar passion och känsla i sin dans och erbjuder Carly och hennes crew träningsmöjligheter på skolan, om de lär baletteleverna streetdance. Två skilda världar möts, eller snarare kolliderar. Utan att egentligen ha någonting gemensamt, mer än kärleken till sin respektive dansgenre, inser de bägge dansgrupperna att man måste hitta något sätt att samarbeta för att kunna vinna.



Vilka vill hänga med på bio på fredag och se den här dans flmen med mig? (svara på kommentarer eller skicka ett sms) :D