Hello


Snodde utav min kusin!  johannasto.blogg.se


Druckit alkohol

Rökt vatten pipa
Däckat
Fått minneslucka
Varit kär
Älskat / älskar någon av motsatta kön
fått ett sugmärke gjort ett sugmärke
haft oskyddad sex
haft ett förhållande i över en månad
kysst en främling                                                         
strulat med någon av samma kön
strulat med någon av motsatt kön
Sovit i samma säng med någon av samma kön
Sovit i samma säng med någon av motsatt kön
Lekt med någons känslor
                                                                                       
Gråtit dig till sömns
Vaknat av att jag gråter
Skrikit ord som hora/slampa till nån
Slagit till någon
blivit slagen
lärt känna över 10 nya människor
åkt skidor
varit på solsemester
badat i havet
haft snöbollskrig
tittat på en hel fotbollsmatch
inte sovit på en hel natt
varit på sjukhuset
sovit över 12 timmar
sett en film mer än 10 ggr
fått IG
åkt buss i över 10 timmar
vart ute en hel natt
har blivit tagen av polisen
svikit en vän

                         


........

Hejsan svejsan!

Nu under dom här dagarna kommer jag inte skriva så mycket för kommer ha fullt upp med annat men lovar att jag kommer skriva nån gång när jag har tid! Här kommer bilder som jag tog förut (:

Pussar











GOD JUL OCH GOTT NYTT ÅR PÅ ER<3

 



Mys med brudarna idag!

Hej hej.... (:

Idag började allt med att städa köket och vardags rummet som behövdes göra iordning. Efter det så skyndade jag mig in i duschen och fixade mig inför tjej kvällen idag :) I alla fall så berättade mamma för mig att hon kunde skjusa mig till Madde så slipper jag åka in till Norrtälje först och vänta tills bussen går till henne. Så det var ju skönt att jag slapp det! Men hon skjusade mig bara till bussen för jag ville åka med brudarna!

Vi brudar hade klivit av bussen och börjat gå mot madde i det kalla vädret. När vi väl var framme så gick vi runt och kollade lite sen satt vi oss i sofforna och fotöljerna, pratde lite och titta på när madde öpnnade sina presenter. Senare så gick vi in i köket och käkade pastasallad och hade enormt trevligt!

Efter maten så gick vi in till vardagsrummet och pratade lite och drog ett nr för en julklapp som man skulle få. Vi tjejer hade köpt en varsitt paket. I alla fall så fick jag philippas julklapp som innehöll hårnålar och JÄTTE snygga örhängen! Tack tack! :D

Sen började vi titta på SUNE och åt daimtårta för att madde skulle fylla år snart så vi fira henne nu för hon skulle resa bort undertiden hon fyller år. Vi kolla en stund på tv sen så gick vi alla in till maddes rum! inte för att jag vet vrf:D

Vi satt där inne och pratade lite om vad som har hänt och grejer! Klockan bara rann iväg så vi skulle gå vid 19.00 ungefär för att hinna med bussen eller aaah tjejerna skulle åka med den. Så vi gick till bussen och under tiden så tog jag några bilder som kommer nu!

Pussar på er

























Älskar er brudar!<33


Something right!

Hejsan folket!

Hoppas ni har haft en bra helg som jag, fast lite stressigt! Allt började med i lördags när jag skulle åka in till Norrtälje. Jag ställde klockan på 08.40 och somnar om till klockan var 09.30 så jag hade 20 minuter på mig att fixa håret och sminket! Blev inte så himla bra. Men i alla fall så sprang jag till bussen med högklackat och stod där ca 40 minuter!! Skit kul att bussen inte kommer när man har steessat som en idiot.
Jag gick tillbaka hem och fråga mamma om hon skulle in och handla eller nått och hon skulle tydligen det så efter 90 minuter så var jag inne i Norrtälje och träffade kim. Han fyllde år i lördags så GRATTA honom den som känner honom och har glömt det :)

Vi åkte lite med hans epa men den gick inte så bra som den skulle göra så vi gick in istället och fikade. Sen så skulle jag vidare hem till min älskling som hade saknat mig enormt! Enligt han själv :)
När jag kom hem till han så satt jag mig vid datorn en stund för att han skulle duscha. Efter den STORA stunden så käkade vi pizza och snackade lite med hans bror.

Efter 2 timmar så var vi framme vid hans träning och vi var där kanske i två och en halv timme. Det som var kul var att stephan och min älskling var kvar i duschen sist och då sprang Alex och Hanes in i omklädningsrummet och tog deras handukar och underkläder, HAHAHHAHAHAH det var kul:)

I alla fall så kom vi hem lite senare och tittade lite på tv och myste. Sen så blev jag så himla trött så det var läggdags då :D

Här kommer bilder från igår..  Pussar














Kan någon förklara för mig vad dom gör? :) haha


L. O. V. E

Hejsan hoppsan!

Just nu sitter jag hemma hos min älskkling, han är tydligen i duschen just nu! Men i alla fall så var det tänkt att vi skulle vara med stephan och patrik och ha en chill kväll men det blev aldrig av. Så vi ska väl gå på min älsklings träning och sedan bara mysa! Här kommer några bilder!
Pussar



.........

Hejsan igen! :)

Nu har jag äntligen fixat granen som jag har planerat länge. Ska baka peppakakor snart också, tänkte ha lite mys idag. Det är ju liksom lov!!!!!!!!!!!!!
puuuuuuuss










Nå, vad tycker ni? Är den godkänd? (A)


Mys mys....

Hejsan svejsan!

Just nu sitter man med en lussebulle och ett glas med cola. Prata nyss med matthias i telefonen, han skulle handla godis med sin bror Alex men han kunde tydligen inte prata mer :D Sen tidigare idag så har vi varit på ett uppträdande i skolan med hela estetiska verksamheten. Dom sjöng bra låtar, speciellt min lilla gullunge Linda som har en otroligt bra röst. Men i alla fall så åkte vi upp till mobergs med hela våran verksamhet (EKONOMI) och hade våran mysiga julmiddag. Vi väntade kanske i en halvtimme tills vi fick komma in, och dom hade ju bordsplacering så man fick sitta breve några roliga grabbar och mina tjejer från min klass.
Vi fick resa på oss senare för att vi skulle hämta mat. Efter en bra stund så skulle dom dra namn (INTE FÖR ATT JAG VET VARFÖR?) så den tredje dragningen så ropades mitt namn ut och jag fick en stor choklad kaka:)

Efter en stund så gick victor fram och började spela på sin gitarr och sjunga egna låtar, snacka om att det var mysigt! Han höll på kanske en halv timme sen om man ville så kunde man gå. Då när alla hade gått så fick vi ettor städa undan allt och diska, det var tråkigt"/ Men hela den här dagen har varit så himla mysig! Och jag kommer sakna mina tjejer!
Pussar





I´m a believer!

God morgon!
Just nu sitter man vid datorn i skolan! Tänk att det är sista skoladagen idag. Känner mig så himla fri från allt plugg och det kommer att vara så skönt med lov.

Idag blir det en lektion, uppträdanden i Aulan med estetisk verksamhet och fram mot 2 så är det en tidig julmiddag med alla ekonomare. Det kommer bli så himla mysigt!!!!!!!!
Efter det så har jag ingen anning, det blir väl något med brudarna. Det var tänkt först att vi skulle gå på fest men det blev inställt :( men det blir väl mys med tjejerna. Sen ska jag hem och klä granen.

 Ha det bra pussar!



(A) ?

Tjooooooooohejsan! :)
Tänkte berätta vad jag önska mig i julklapp och här är det en present som både jag och matilda skulle vilja ha! Namnhalsband!
Pussar!



Presenter......

Tjenis penis!..
Idag så var det som en vanlig skoldag, man träffade alla brudar och hade det ganska kul. Jag och philippa (
http://philippakarlsson.blogg.se/ ) satt vid datorerna idag och funderade på om vi skulle fixa våra bloggar. Vi satt kanske en timme och funderade ut hur man ändrade bloggen. Men till slut så gick det jätte bra till slut. Efter skolan så gick jag, Madde , Phillippa och Matilda ner till stationen i värsta snö ovädret, men allt gick så bra så. Matilds halka till lite. Det var typ högpunkten på dagen!! Men i alla fall så träffade vi kim på stationen och gick vidare ner på stan där matilda skulle köpa en nya mössa. (snyggisch). Vi gick vidare till ett café och myste med lite småfika. Det är ju så att kim fyller år på lördag så det blev presenter till honom och en julklapp! Han blev OTROLIGT glad för den rosa rattmuffen, rosa tärningar som man hänger upp i bilen och en rosa isskrapa! hahaha =D Jag fick också en julklapp utav kim! Ett presentkort hos en massör! faaan vad skönt!!! Ungefär en timme senare så var jag uppe hos kim och prata lite och kolla på hans snygga epa. Sen var det dags för mig att åka hem och äta en stor fett pizza.
Ska fortsätta och titta runt lite på datan! Skriver imorgon också!
Puss puss på er!







Hejsan!

Hello alla läsare!
Det jag har tänkt att göra är att det här året och nästa är att jag ska kunna ha lite mer tid till att blogga.

Jag hoppas ni kommer tycka det är intressant att läsa min blogg och hoppas såklart på kommentarer.
Puss puss



Välkommen till min nya blogg!