Mobergs!



Spontant!

Igår gjorde matilda och jag en spontan grej.. vi åkte hem till matilda och fixa oss för att sedan dra på mobergs!! otroligt kul var det! tack allihopa för en mysig kväll/natt/morgon! :D


Egna ljus!

Igår var vi hemma hos kajsa för att göra våra egna ljus och det gick väldigt bra faktiskt, nästa gång blir det tvålar vi ska försöka oss på! så ni som läser detta kan beställa egna ljus och tvålar från mig!










Träffa UF gänget!

Ni får en liten snabb bild på min outfit.. bilder kommer senare!


Svar på fråga!

malin om Sovmorgon!:
Hejsan, undrar bara hur lång du är och vart du har köpt jeansen?

Hejhej, jeansen är köpta på gina tricot faktiskt men det var ett tag sen, så tror dom ej finns kvar och jag är även 1.72 cm lång ;)



Plugg!

Då är det plugg som gäller denna vecka och helgen förutom fredag som blir en tjejkväll och kräftskiva! hur mysigt som helst (A)


Fullt upp hela veckan!

Tyvär så har jag mycket att göra denna vecka så kommer inte skriva så mycket på bloggen! ska försöka någon dag nu i veckan'! pöss


Sovmorgon!

Riktigt skönt med sovmorgon till 13.20 idag, och fredag till 12.20.... skön vecka! här kommer bilder på dagens outfit!


I need to find you

Lördag, vad händer denna helg då.. antingen åka in till sthlm för att gå på en skit står fest på fridhemsplan eller vara hos andreas eller sitta hemma och vara duktig och plugga till körkort!? hmm... vette fan vad jag ska göra ;) får se hur det blir senare ;) pöss


Right or wrong?

Ja, rätt eller fel? det undrar jag!?


Dead famous!

Ligger i sängen just nu och läser en engelsk bok vars namn är Dead famous av Ben Elton! Den påminner lite om Big Brother att det är några som blir instängda i ett hus där allting filmas, Jag tycker sådär om den bara för att Big Brother är inte riktigt min grej!
Imorgon så blir det träning (dans) och senare blir det att jag rullar hem till pöjken min..pöss


Min sötis är med i en video!

I denna video är Linda Lignelid (min kompis) med i och detta är bara en teaser till er!


NEW?!

Har beställt en ny jacka som kommer nästa vecka! En vanlig grön höst/vår jacka! Sen har ju vi Startat Ungföretagsverksamhet i skolan, så snart får ni reda på vad jag och mitt företag har för affärsidé!
Hoppas ni har fått en bra start denna vecka, det känns som den här veckan kommer gå väldigt fort framåt! Det här är liksom sista året man går i gymnasiet... är glad men ändå lite orolig vad som kommer hända sen men kompisar, jobb, framtiden med mera! ... men men! kommer nog gå bra får jag hoppas! Denna vecka kommer jag nog inte göra något speciellt, har dans på torsdag och fredag vet jag inte om jag ska ut, brudarna vill det, men får se! pöss
Lite juice kanske?


Moments Ago!

Well that about does me you've taken my heart, failing me right from the start, I'm caught between the lines of hello and goodbye and my whole horizon is you!

Ja en liten truddelut från mig till er! har nämligen fått höra att jag är lite dålig på att uppdatera och det ber jag så hemskt mycket om ursäkt för, ska bättra på mig!
Old picture!




Bra truddelut!